ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/11/17

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλος στην εκδήλωση παραλαβής ασθενοφόρου του ΕΒΟΛ στον Βόλο, Βίντεο


Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Διαγωνισμός προμήθειας 13 ασθενοφόρων για την Θεσσαλία

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κώστας Καρακατσιανόπουλος στην εκδήλωση παραλαβής ασθενοφόρου του ΕΒΟΛ
e-thessalia.gr

Διαγωνισμός προμήθειας 13 ασθενοφόρων για τις περιφέρειες Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδα θα προκηρυχθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, ενώ την ίδια περίοδο αναμένονται και τα πρώτα 10 ασθενοφόρα από τη δωρεά 143 πανελλαδικά του Ιδρύματος Ωνάση. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα από το Βόλο ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κώστας Καρακατσιανόπουλος ο οποίος παρέστη στην επίσημη τελετή παραλαβής του ασθενοφόρου που δώρισε η ΕΒΟΛ στο Νοσοκομείο και κατ’ επέκταση στο ΕΚΑΒ.

Όπως επισήμανε ο κ. Καρατσιανόπουλος, “για μια υγεία που ήταν ανελέητα χτυπημένη από τα μνημόνια προς όφελος της ιδιωτικής υγείας, ένα ΕΚΑΒ με στόλο γηρασμένο, καθώς η τελευταία προμήθεια ασθενοφόρων είχε γίνει το 2004, τέτοιου είδους δωρεές οι οποίες καταδεικνύουν και την αλληλεγγύη που υπάρχει στις τοπικές κοινωνίες ,είναι εξαιρετικά πολύτιμες. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη με πολύ μεγάλες προσπάθειες και παρά τις τριβές που υπήρχαν από ένα γραφειοκρατικό μηχανισμό, μπορέσαμε και πήραμε 90 ασθενοφόρα για τις 8 από τις 13 περιφέρειες της χώρας. Δυστυχώς για λόγους δικαστικών εμπλοκών η Θεσσαλία δεν ήταν μέσα σε αυτή την προμήθεια”.

Ο κ. Κατακατσιανόπουλος επισήμανε ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου αναμένεται να έλθουν τα ασθενοφόρα της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ενώ σε συνεργασία με την τις περιφέρειες Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας θα προκηρυχτεί διαγωνισμός για την προμήθεια 13 ασθενοφόρων.

“Δεν εφησυχάζουμε. Προσπαθούμε να στήσουμε το σύστημα στα πόδια του και από ό,τι φαίνεται το δημόσιο σύστημα υγείας αρχίζει και ανασαίνει”.

Επιπλέον επισήμανε ότι πλέον ο στόλος στη Μαγνησία έχει συντηρηθεί και όλα τα ασθενοφόρα είναι μάχιμα, μετά τα προβλήματα που είχαν προκύψει τον Αύγουστο του 2017. Επιπλέον υπερθεμάτισε υπέρ της μεταφοράς του τηλεφωνικού κέντρου στη Λάρισα, τονίζοντας ότι έγινααν οικονομίες κλίμακος σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική και απελευθερώθηκε προσωπικό για βγουν περισσότερες βάρδιες ασθενοφόρων.

Πηγή: e-thessalia.gr

Διαγωνισμός προμήθειας 13 ασθενοφόρων για την Θεσσαλία 10 11 2017
Θεσσαλία Τηλεόραση
Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοε 2017About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. μπράβο στο σωματείο του Βόλου, για την έντονη παρουσία του στην δωρεά του ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο που η πίεση και οι διαδικασίες τέλειωσαν απ'την προηγούμενη Διεύθυνση σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Τομέα ΕΚΑΒ Βόλου. Να αναγνωρίζονται οι κόποι. Αλλά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews