ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/11/17

Λάρισα: Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ συζητούν τα προβλήματά τους, Βίντεο


Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Γενική Συνέλευση στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με την παρουσία αντιπροσωπείας του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Αγγελίδη.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Γραμματέας της ΠΟΠ ΕΚΑΒ Χρήστος Βεντούλης και ο Ταμίας Γιώργος Κοντός καθώς και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ (ΕΚΑΒ Αθήνας) Γιώργος Μαθιόπουλος.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ συζητούν τα προβλήματά τους
TRT GREECE
Γενική συνέλευση  εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Σκοπός της συνέλευσης  ήταν να συζητηθούν τα οξυμένα προβλήματα και οι λύσεις που μπορούν να δοθούν σ’ αυτά με τη συμμετοχή των εργαζομένων και των συνδικαλιστών από όλη την Ελλάδα.

Λάρισα Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ συζητούν τα προβλήματά τους
TRT GREECE

Δημοσιεύτηκε στις 7 Νοε 2017


«Ανοιχτά ζητήματα για το ΕΚΑΒ»
thessaliatv.gr

Ασθενοφόρα και προσωπικό σε πρώτο πλάνο

Πολλά θέματα παραμένουν ανοιχτά και τα προβλήματα άλυτα για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ και της Θεσσαλίας, που είχαν σήμερα γενική συνέλευση, παρουσία τόσο του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας όσο και του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών.

Παλιά ασθενοφόρα, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα αντικατασταθούν, ελλιπές προσωπικό αλλά και καθαριότητα στο κτήριο του ΕΚΑΒ παραμένουν ζητήματα προς επίλυση, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής όπως σημειώνουν.

Το έργο των μελών του Σώματος παραμένει δύσκολο ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει γίνει η αναδιοργάνωση του Οργανισμού σημειώνει εξάλλου ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Xρήστος Ανηλίδης. Από την άλλη υπάρχει πάντα και το θέμα του φόρτου εργασίας καθώς οι διακομιδές σε τριτοβάθμια ιδρύματα όπως το Πανεπιστημιακό είναι αυξημένες, από τη στιγμή που τα υπόλοιπα ιδρύματα είναι υποστελεχωμένα.Πηγή: thessaliatv.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews