ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/11/17

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ: Ευχαριστήρια Ανακοίνωση - Η συνεργασία και ο αγώνας φέρνει αποτέλεσμα


Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΑΒNews


1.11.2017

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση - Η συνεργασία και ο αγώνας φέρνει αποτέλεσμα.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με αφορμή την ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ειδικά ευχαριστούμε  όλους όσους αντιστάθηκαν και μας τίμησαν με την συμμετοχή και την ψήφο τους.

Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε σε αυτή την περίοδο δοκιμασίας τόσο του κοινωνικού συνόλου όσο και του ΕΚΑΒ, μας δίνει την δύναμη και την ώθηση να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερο σθένος και αποφασιστικότητα όλα τα προβλήματα της υπηρεσίας μας.  Μοναδικά κριτήρια για εμάς θα συνεχίσουν να είναι: το συμφέρον των εργαζομένων, του σωματείου μας και φυσικά του ΕΚΑΒ. Σας καλούμε να καταθέσετε τις δικές σας προτάσεις (στο email: dimokratikisinergasiaekab@gmail.com).

Το αποτέλεσμα για εμάς είναι μία μεγάλη νίκη. Παρά τον άνισο αγώνα που δώσαμε απέναντι στην οργανωμένη και συσπειρωμένη ΑΚΕ (ΔΑΚΕ) από την μία πλευρά και στην κυβερνητική παράταξη ΚΙΝΗΜΑ (ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ) και μέρος της διοίκησης του ΕΚΑΒ από την άλλη, η οποία χρησιμοποίησε κάθε μέσο που είχε στην διάθεση της για να επηρεάσει την ψήφο των εργαζομένων, καταφέραμε να αναδειχθούμε δεύτερη δύναμη στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, εκλέγοντας τρείς υποψηφίους, στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Το κλίμα διχασμού που προσπάθησε να δημιουργήσει μέρος της διοίκησης του ΕΚΑΒ αλλά και μέρος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου δεν είχε αποτέλεσμα. Οι εργαζόμενοι δεν παραπλανήθηκαν. Ευχαριστούμε όλους όσους μας πίστεψαν και μας βοήθησαν να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Περιμένουμε την γρήγορη σύσταση του προεδρείου με την συμμετοχή όλων των παρατάξεων/συνδυασμών που εκπροσωπούνται. Τα προβλήματα είναι μεγάλα και δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος για την αντιμετώπιση τους. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ όλων των μελών του Δ.Σ. αποτελεί εγγύηση για την συγκρότηση ενός λειτουργικού και αποτελεσματικού σωματείου.

Εμείς, υποσχόμαστε να αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματα μας, το δικαίωμα στην δουλειά μας, την δωρεάν περίθαλψη και τον δημόσιο χαρακτήρα του ΕΚΑΒ, ο οποίος απειλείται όσο ποτέ, αλλά και όλης της υγείας. Με όλες μας τις δυνάμεις θα διασφαλίσουμε τον ρόλο του διοικητικού συμβουλίου και των εργαζομένων, την αξιοκρατία, την αναβάθμιση του επαγγέλματος και του ΕΚΑΒ, την βελτίωση της καθημερινότητας μας και την διασφάλιση της εργασίας μας. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης ανάμεσα στο σωματείο, τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και τον υπουργό Υγείας, προς όφελος όλων των εργαζομένων. Με συχνές ανακοινώσεις θα ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις στον χώρο μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η συνεργασία και ο αγώνας φέρνει αποτέλεσμα.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews