ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/11/17

Αυστραλία: Ένα τελευταίο βλέμμα στη θάλασσα -Το δώρο ενός πληρώματος ασθενοφόρου σε μια ασθενή


Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017
EKABNews

Ένα τελευταίο βλέμμα στη θάλασσα -Το δώρο ενός τραυματιοφορέα σε μια ασθενή
bovary.gr

«Πριν πεθάνω θέλω να δω τη θάλασσα» εξέφρασε με παράπονο μια 70χρονη γυναίκα από την Αυστραλία την στιγμή που το ασθενοφόρο τη μετέφερε από το νοσοκομείο στο σπίτι της.

Το περιστατικό έγινε στο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και ο τραυματιοφορέας Γκράεμ Κούπερ (που βλέπετε στη φωτογραφία) πραγματοποίησε την τελευταία επιθυμία της άρρωστης ηλικιωμένης γυναίκας καθώς οι μέρες ζωής που την απέμεναν ήταν ελάχιστες.

To ασθενοφόρο θα την μετέφερε από το νοσοκομείο πίσω στο σπίτι της για να πεθάνει ήρεμη στο πλευρό των δικών της ανθρώπων.

Η επιθυμία όμως αυτής της γυναίκας συγκίνησε τον τραυματιοφορέα, ο οποίος θέλησε να της το κάνει σαν δώρο για να μπορέσει να της δώσει λίγη χαρά και να απαλύνει τον πόνο της.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Facebook από μια αυστραλέζικη εταιρεία διαχείρισης ασθενοφόρων και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως viral.

Δείτε εδώ:


Όταν η 70χρονη βρέθηκε στην παραλία τα μάτια της γέμισαν δάκρυα από συγκίνηση και χαρά. «Τώρα είμαι γαλήνια. Όλα είναι μια χαρά» σημείωσε η γυναίκα όταν την ρώτησε ο τραυματιοφορέας πως αισθάνεται.

Το γεγονός ότι αυτός ο άνδρας πραγματοποίησε την τελευταία επιθυμία ενός ανθρώπου που σύντομα θα εγκαταλείψει τη ζωή προκάλεσε δυνατά συναισθήματα στον κόσμο που διάβασε την συγκινητική αυτή ιστορία.

Κάποιοι μάλιστα σημείωσαν πως η φωτογραφία αυτή θα μπορούσε να «μαλακώσει» τους ανθρώπους που βγάζουν μένος και οργή στο διαδίκτυο. 


Πηγή: bovary.gr



About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews