ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/11/17

Με δύο ασθενοφόρα έμεινε η Ηλεία και με έξι η Πάτρα!


Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017
EKABNews

Τα τελευταία δύο χρόνια το ΕΚΑΒ σε όλο τον νομό Ηλείας επιχειρεί με μόλις 3 ασθενοφόρα οχήματα. Η κατάσταση παραμένει οριακή.

Συνέντευξη ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ-3 Γρηγόρης Μπαράκος και ο πρόεδρος του Σωματείου Προσωπικού ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας Χαράλαμπος Κουλέτος

Με δύο ασθενοφόρα έμεινε η Ηλεία και με έξι η Πάτρα
thebest.gr

Με δύο ασθενοφόρα έχει μείνει ο νομός Ηλείας από χθες. Το ένα από τα τρία οχήματα υπέστη μηχανική βλάβη και ακινητοποιήθηκε.

Από χθες έχει δοθεί εντολή στο ασθενοφόρο της Δυτικής Αχαΐας να βοηθήσει με την ελπίδα να επιδιορθωθεί κάποιο από τα δέκα ασθενοφόρα που έχουν βλάβη.

«Δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να καλύπτουμε τα προβλήματα που προκύπτουν. Η δουλειά βγαίνει μόνο και μόνο χάρη στον καλό συντονισμό, την εμπειρία και την αυτοθυσία του προσωπικού, αφού τα οχήματα που έχουμε δεν επαρκούν και  έχουν συσσωρεύσει φθορές», τόνισε ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, Μπαράκος, προσθέτοντας ότι έλαβε προ ημερών την ενημέρωση ότι πιθανότατα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα παραληφθούν 4-5 νέα ασθενοφόρα.

«Είμαστε σε αναμονή, πλησιάζουν οι μέρες και περιμένουμε με αγωνία για να πάρουμε μια ανάσα. Μας ενημέρωσαν ότι θα είμαστε από τις πρώτες περιφέρειες που θα ενισχυθούν με ασθενοφόρα, προκειμένου να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας σε όλους τους νομούς και να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που μας χρειάζονται, ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες περιοχές», είπε ο κ. Μπαράκος.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Κουλέτος, δήλωσε στην ότι τόσο το προσωπικό όσο και τα οχήματα είναι στα όριά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τονίζοντας ότι η προσφυγή στη νομική οδό είναι αναπόφευκτη.

«Την έχουν αφήσει την πόλη με δυο ασθενοφόρα. Την ίδια στιγμή έχει μείνει και η Πάτρα με έξι, συνεπώς καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Δεν επαρκούν για τη Δυτική Ελλάδα τα υπάρχοντα ασθενοφόρα και το πρόβλημα το γνωρίζει η διοίκηση. Περιμένουμε να δούμε πώς θα λυθεί το πρόβλημα, για να βγαίνουν ομαλά και αποτελεσματικά οι βάρδιες», ανέφερε στην ο κ. Κουλέτος, συμπληρώνοντας ότι οι εργαζόμενοι της Ηλείας έχουν φτάσει στα όρια της υπερκόπωης, καθώς δεν έχουν κάνει χρήση της άδειας του 2015 και προτίθενται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να δικαιωθούν.

Πηγή: thebest.gr

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews