ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/11/17

Η ΠΟΠ ΕΚΑΒ για τις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Οι εκλογές για την ανάδειξη ενός (1) εκπροσώπου όλων των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ θα πραγματοποιηθούν στις 4 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρες 08:00 έως 17:00.Συνάδελφοι στο διευρυμένο Δ.Σ στις 9/9/2017 της Ομοσπονδίας μας με την συμμετοχή εκπροσώπων της πλειοψηφίας των Σωματείων στο ΕΚΑΒ αποφασίστηκε η συμμετοχή  όλων υποψηφίων για την εκλογή του Εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ του ΕΚΑΒ, σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής στους εργαζομένους να εκλέξουν  τον κάθε εκπρόσωπο μεμονωμένο, ή παράταξης ή Σωματείου.

Ετσι πιστεύουμε ότι επιτυγχάνετε η εκλογή του πλέον αντιπροσωπευτικού εκπροσώπου των εργαζομένων που θα είναι ακηδεμόνευτος και που όπως το απαιτεί ο θεσμός θα είναι εκπρόσωπος ΟΛΩΝ. 

Συνάδελφοι είναι επιτακτική ανάγκη ο εκπρόσωπος των εργαζομένων να έχει την αποδοχή όλων καθώς θα αντιμετωπίσει θέματα στο Δ.Σ όπως:
Νέος Οργανισμός – Συγχώνευση – Κατάργηση κλάδων, τον ρόλο του ΕΚΑΒ στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας ως φορέα Επείγουσας Προνοσοκομειακής φροντίδας.

Για την συμμετοχή στο Ενιαίο Ψηφοδέλτιο με την ονομασία «ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ».

Σας καλούμε για την καθολική σας συμμετοχή στην ανάδειξη του εκπροσώπου και την υποστήριξη του ψηφοδελτίου αυτού.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Το ψηφοδέλτιο
Πηγή: popekab.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews