ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/11/17

Εκπαίδευση στελεχών και προσωπικού του Lyttos Beach στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Ηρακλείου


Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Εκπαίδευση στελεχών και προσωπικού του Lyttos Beach στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ
etravelnews.gr

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση επιλεγμένων στελεχών και προσωπικού του ξενοδοχείου Lyttos Beach (φωτογραφία), στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στο ΠΑ.Γ.Ν. Ηρακλείου.

Σε συνεργασία με ομάδα ιατρών και διασωστών του ΕΚΑΒ Ηρακλείου, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία της Διοίκησης της εταιρείας, να προμηθευτεί απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, εκπαιδεύτηκαν στην αντιμετώπιση περιστατικών καρδιακής ανακοπής και χρήσης απινιδωτή.

Οι άνθρωποι αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της «Παντελής Σαπουνάκης Α.Ε.», ιδιοκτήτριας εταιρείας του Lyttos Beach και η παραπάνω ενέργεια είναι μια σημαντική και σημαίνουσα κίνηση καλής θέλησης και αγάπης προς τους πελάτες και συνανθρώπους μας, μια πράξη συλλογικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και ένα υπεύθυνο παράδειγμα για την τοπική κοινότητα.

Με βάση τη φιλοσοφία αυτή και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, θα ακολουθήσουν και άλλες διαδοχικές δράσεις.

Το Lyttos Beach, που βρίσκεται σε έκταση 150 στρεμμάτων στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, διαθέτει 347 δωμάτια και σουίτες, έξι πισίνες, τρία εστιατόρια και τρία μπαρ, 22 γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ κ.ά.

Δημοσιεύτηκε 16/11/2017

Πηγή: etravelnews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews