ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/11/17

Διαμαρτυρία της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖOΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ για την καθυστέρηση αποστολής ψηφοδελτίων (επιστολική ψήφος για τις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπου στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ)


Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ διαμαρτύρεται για την διαδικασία των εκλογών, όσο αφορά την καθυστέρηση αποστολής ψηφοδελτίων ειδικά στα νησιά. Διαφαίνεται ότι οι εργαζόμενοι δεν θα προλάβουν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο.

Η ψήφος για εκπρόσωπο εργαζομένων είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα  και κάποιοι πρέπει να το καταλάβουν. Ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα λύση για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να εκφραστούν με την ψήφο τους.

Ο υπεύθυνος συνδυασμού, Δεβελόγλου  Πρόδρομος

Η διαδικασία της ψήφου με αλληλογραφία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο ΕΚΑΒ το 2010 (για το Υ.Σ.) και η διαδικασία που προβλέπεται αναφέρφεται στο άρθρο 13 της με Α.Π. ΔΙΚ.ΠΡΟ./Φ80/30/8703/19-09-1998 απόφασης του Υπουργού Προεδρίας της Κυβέρνησης.

Τρόπος, διαδικασία και προϋποθέσεις εκλογής εκπροσώπων των υπαλλήλων στα υπηρεσιακά συμβούλια του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και των νομμικών προσώπων δημοσίου δικαίου
Άρθρο 13
Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews