ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/11/17

Policenews: Καρέ καρέ η προσπάθεια διάσωσης άντρα που έπεσε με το αυτοκίνητο του στη μαρίνα Ζέας


Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Καρέ καρέ η προσπάθεια διάσωσης άντρα που έπεσε με το αυτοκίνητο του στη μαρίνα Ζέας (φωτογραφίες)
policenews.eu


Νωρίτερα το πρωί στις 10:30 το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για όχημα στην θάλασσα. Στο σημείο έσπευσε Μοτοσικλετιστής του ΕΚΑΒ και Ασθενοφορο. Όπως διαπιστώθηκε από τον πρώτο ανταποκριτή υπήρχε ένα άτομο 56 ετών που είχαν βγάλει από το όχημα άντρες του Λιμενικού (από το φυλάκιο που ήταν ακριβώς δίπλα) και έκαναν προσπάθειες ανάνηψης κάνοντας συμπίεση με οδηγίες που δόθηκαν από το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ όταν έκαναν την κλήση στο 166.Στο σημείο συνέχισαν οι προσπαθείς έως την άφιξη του ασθενοφόρου με πρωτόκολλο ανακοπής και χρήση Αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και εξασφάλιση του αεραγωγού και ενδοφλέβια πρόσβαση. Όπως διαπιστώθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ ο άτυχος άνδρας έπαθε ανακοπή κατά την διάρκεια που ήταν στο όχημα του και προσπαθούσε να το παρκάρει.

Η πτώση στην θάλασσα ήταν τέτοια που είχε σαν αποτέλεσμα να μην βυθιστεί το όχημα λόγω πτώσης του οχήματος σε μικρό σκάφος που ήταν δεμένο στο σημείο. Αυτό είχε σαν συνέπεια ο οδηγός να μην έρθει σε επαφή με το νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που ήταν στο σημείο ο άτυχος άνδρας πριν λίγα λεπτά είχε νιώσει μια αδιαθεσία και πόνο στο στήθος. Συνεχίζοντας τις προσπάθειες ανάνηψης το ΕΚΑΒ ενημέρωσε και άνοιξε το Τζάνειο Νοσοκομείο που δεν είχε κανονική εφημερία και σε λίγα λεπτά παραδόθηκε από το πλήρωμα του στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου.

  


Πηγή: policenews.eu
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews