ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/12/17

Ημερίδα εκπαίδευσης από το Σωματείο ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας την Πέμπτη 14.12. στην μνήμη των συναδέλφων που έχασαν την ζωή τους την ώρα του καθήκοντος


Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

5η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ

«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»
Το Δ.Σ. του εργασιακού Σωματείου Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας μετά από σύσκεψη αποφάσισε να διοργανώσει ημερίδα εκπαίδευσης. Με αφορμή την πανελλαδική  εβδομάδα εκπαίδευσης Ε.Κ.Α.Β. στην μνήμη των συναδέλφων που έχασαν την ζωή τους την ώρα του καθήκοντος προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην προνοσοκομειακή φροντίδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

•        Ομιλία του προέδρου του Σωματείου Κου Σαραφίδη Θωμά με θέμα ο ρόλος του Ε.Κ.Α.Β. στην προνοσοκομειακή φροντίδα και το αντίκτυπο του στην κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας.
•        Ομιλία με θέμα τις πρώτες βοήθειες ΚΑΡ.Π.Α. από τον καρδιολόγο Κύριο Ευστάθιο Κουλούρι Γιατρό στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο.
•        Χαιρετισμός από το Διευθυντή του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας Γιατρό Κύριο Δουλγεράκη Μιχάλη.
•        Επίδειξη πρώτων βοηθειών από τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας.
•        Εκπαίδευση του  κοινού από τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους πολίτες, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης,  τους εκπροσώπους της πολιτείας  και τα ΜΜΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  Πέμπτη στις 14/12/2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Κοβεντάρειου στην Χαρίσιου Μούκα 7 Κοζάνη. Η παρουσία σας θα μας δώσει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ             ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews