ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/12/17

Κρήτη: Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης


Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

5η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ


«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»

Εκπαίδευση σε 12 σχολεία. Σε 12 ημέρες. Σε 12 τομείς του ΕΚΑΒ Κρήτης!


Σπουδαία δράση από το ΕΚΑΒ Κρήτης σε μαθητές δημοτικού
mobile.neakriti.gr

Μια αξιόλογη ενέργεια από το ΕΚΑΒ Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα με επίκεντρο μικρούς μαθητές και στη μνήμη των συναδέλφων του ΕΚΑΒ Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη.

Ασθενοφόρο με γιατρούς και διασώστες  βρέθηκαν σήμερα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών, προκειμένου να εκπαιδεύσουν τα παιδιά της τρίτης τάξης δημοτικού  γύρω από την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α ) στα πλαίσια της εβδομάδας εκπαίδευσης.

Μικροί μαθητές και δάσκαλοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τις πρώτες βοήθειες,  να παρακολουθήσουν τους ειδικούς παρέχοντας τους πολύτιμες συμβουλές αλλά και οδηγίες γύρω από την ανθρώπινη ζωή

Ενώ ιδιαίτερης αναφοράς και το γεγονός ότι είχαν και μία ξεχωριστή ευκαιρία να μπουν σε ένα ασθενοφόρο και να δουν και να μάθουν για όλα όσα γίνονται σε κρίσιμες καταστάσεις μέσα σε μία καμπίνα για να σωθεί μία ανθρώπινη ζωή.

Αντίστοιχες ενημερωτικές εκδηλώσεις που φέρουν την υπογραφή της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Κρήτη κ. Ζεάκη, έγιναν και σε άλλα σχολεία της Κρήτης, 12 συνολικά, αριθμός άκρως συμβολικός καθώς στις 12/12 του 2012 άφησαν εν ώρα καθήκοντος την τελευταία τους πνοή οι Δημήτρης Βουρβαχάκης και Βαγγέλης Κελαράκης.
Β.Μ
Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews