ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/12/17

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αθήνας (2η ημέρα)


Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Εκπαίδευση ΕΚΑΒ

Η δεύτερη ημέρα του Προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, έφτασε στο τέλος της και αμφότεροι Εκπαιδευτές και Εκπαιδευόμενοι έφυγαν πιο πλούσιοι σε γνώσεις και εμπειρίες.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αντιμετώπιση φυσιολογικού τοκετού, φλεβοκέντηση-χορήγηση υγρών, αντιμετώπιση εγκαύματος, αντιμετώπιση παιδιατρικού τραύματος, τηλεφωνική διαχείριση κλήσεων καθώς και σταθμούς δεξιοτήτων (φυσιολογικού τοκετού, φλεβοκέντησης, ακινητοποίησης πολύτραυματία και εκτίμησης-ακινητοποίησης παιδιατρικού τραύματος).Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνάδελφους από το ΕΚΑΒ Χίου, Ρόδου, Κορίνθου καθώς και όλους τους συναδέλφους του ΕΚΑΒ Αθηνών που παρακολούθησαν για πρώτη φορά την 3η Έκδοση του Προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Ένα πρόγραμμα υψηλών αξιώσεων που αποδεικνύει πως οι Διασώστες του ΕΚΑΒ, μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα περιστατικά άμεσα και αποτελεσματικά!Facebook Εκπαίδευση ΕΚΑΒ

Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews