ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/12/17

Ανέλαβαν υπηρεσία 28 νέοι υπάλληλοι στο ΕΚΑΒ - Θα παρακολουθήσουν τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης


Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Οι νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι, προστατευόμενοι του Ν.2643/1998, θα παρακολουθήσουν τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εφόσον δεν είναι πιστοποιημένοι.

Ορκίστηκαν στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ στις 7/12/2017, 28 νέοι υπάλληλοι προστατευόμενοι του ν. 2643/1998. Πρόκειται για 27 θέσεις ΔΕ Πληρώματα Ασθενοφόρου και 1 θέση ΤΕ Διοίκησης και Οικονομίας (Λογιστικής.

Διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων οι κατωτέρω προστατευόμενοι του ν. 2643/1998 ανά Παράρτημα και Τομέα του ΕΚΑΒ ως εξής:


Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικών& Οικονομικών Υπηρεσιών κα Α. Ρούσου, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κος Κ. Καρακατσιανόπουλος και ο αντιπρόεδρος κος Μ. Μυλωνάς στην ορκωμοσία των 28 υπαλλήλων.
Εκπαίδευση  νεοπροσληφθέντων, προστατευομένων του Ν.2643/1998 κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Οι νεοπροσληφθέντες υπάλληλοι θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα εφόσον δεν κατέχουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, ειδικότητας «Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου» επιπέδου Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Η κατάρτιση θα περιλαμβάνει 10 ημέρες θεωρητική εκπαίδευση και φροντιστηριακή άσκηση (σταθμοί δεξιοτήτων), 3 ημέρες εκπαίδευσης στο τηλεφωνικό-ασυρματικό κέντρο και 2 μήνες εκπαίδευσης ως τρίτο μέλος σε ασθενοφόρο.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί ως εξής: Στην κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ από τις 7/12/2017 έως και 16/12/17 θα διεξαχθεί η θεωρητική και φροντιστηριακή εκπαίδευση και από 17/12/17 έως και 19/12/17 η εκπαίδευση στο τηλεφωνικό- ασυρματικό κέντρο.

Στη συνέχεια θα εκπαιδευτούν για το χρονικό διάστημα 2 μηνών ως τρίτο μέλος του πληρώματος των ασθενοφόρων στο Παράρτημα-Τομέα στο οποίο προσελήφθησαν.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews