ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/12/17

Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Κύπρου θα προκηρύξει 30 θέσεις μόνιμες για Διασώστες/Πληρώματα Ασθενοφόρου


Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Στις 12 Ιανουαρίου 2018 θα δημοσιευθούν νέες θέσεις για την ειδικότητα ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ στην Κύπρο. Θα είναι έκτακτοι για μικρό χρονικό διάστημα και στην συνέχεια θα γίνει η μονιμοποίηση τους.

Το EKABNews επικοινώνησε με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του υπουργείου Υγείας της Κύπρου και ενημερώνει ότι η πρόσληψη αφορά 30 διασώστες (το ΙΕΚ ΕΚΑΒ είναι ισότιμος τίτλος και φυσικά το δίπλωμα οδήγησης).

Οι προσληφθέντες θα κατανεμηθούν ανάλογα με τις ανάγκες σε όλη την επικράτεια. Οι μηνιαίες αποδοχές είναι 1200 ευρώ (1000 ευρώ ο βασικός μισθός και 200 ευρώ το σχετικό επίδομα) οι οποίες συμπληρώνονται με τις υπερωρίες που πραγματοποιούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Ασθενοφόρου Κύπρου στο τηλ. 0035722887172.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews