ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/12/17

Μεσολόγγι: Εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης


Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

5η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ

«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»

Μεσολόγγι. Ενημέρωση για τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ Πάτρας
aixmi-news.gr

Συμβουλές για την παροχή πρώτων βοηθειών έδωσαν σήμερα οι διασώστες και οι γιατροί του ΕΚΑΒ Πάτρας σε ενημερωτική καμπάνια που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.

Ενημέρωσαν τον κόσμο για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει κάποιος όταν δει έναν συνάνθρωπό του να χάνει τις αισθήσεις του ή να πνίγεται από κάποιο ξένο αντικείμενο που μπορεί να καταπιεί. Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλο καθώς όλοι είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν και ερωτήσεις στους διασώστες και τους γιατρούς και να κάνουν πρακτική εξάσκηση, ώστε αν κληθούν να αντιμετωπίσουν μια τέτοια περίπτωση να μπορέσουν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

Όπως είπαν οι ειδικοί, ο διαθέσιμος χρόνος από την ώρα που κάποιος χάνει τις αισθήσεις του είναι πολύ λίγος και αν δεν λάβει άμεσα κάποιες πρώτες βοήθειες μπορεί να χάσει τη ζωή του. Έτσι λοιπόν είναι αναγκαίο να γνωρίζουν όλοι τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνουν για να σώσουν έναν άνθρωπο.Πηγή: aixmi-news.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews