ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/12/17

Κεφαλονιά: Εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης, Βίντεο


Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

5η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ

«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»

Μαθήματα… ζωής από το ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς στο Ληξούρι (εικόνες)
inkefalonia.gr

Τεχνικές που μία μέρα σίγουρα θα μας σώσουν την ζωή! 


Στην κεντρική πλατεία του Ληξουρίου, σήμερα το πρωί εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς, έδειξαν τεχνικές που μία μέρα σίγουρα θα μας σώσουν την ζωή. Την δική μας και των άλλων.  Σε ένα νησί όπου το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έρχεται δια μέσου εντολής από την Πάτρα, σίγουρα τα όσα μάθαμε σήμερα ήταν άκρως απαραίτητα. 
Η σημερινή Ημερίδα στην οποία μας ενημέρωσε η κα Βίκυ Κοκολίνη, ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των αδικοχαμένων του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη, οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί το 2012, εν ώρα εργασίας. Ανάλογη εκδήλωση από το ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στο Αργοστόλι (11π.μ.) έξω από τα δικαστήρια. 
Πηγή: inkefalonia.gr


LIXOURI.GR | ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Αριστέα Χαριτάτου 

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκ 2017

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews