ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/12/17

Λάρισα: Εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης


Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

5η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ

«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»

Διάσωση ατόμου που έχασε τις αισθήσεις του στην κεντρική πλατεία
thessaliatv.gr

Συμβουλές και οδηγίες από το ΕΚΑΒ

Εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ βρέθηκαν σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου παρέδωσαν επί τόπου μαθήματα πρώτων βοηθειών στους περαστικούς, ενώ παράλληλα παρείχαν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες. Με ειδικές κούκλες έγινε άσκηση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση , ενώ υπέδειξαν στους πολίτες ποια στάδια θα πρέπει να ακολουθούν στη θέα ενός ανθρώπου που έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο κόσμος και στις οδηγίες των διασωστών για την τεχνική Απόφραξης Αεραγωγού από ξένο σώμα σε Ενήλικες και Παιδιά.
Η δράση εντασσόταν στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης που καθιέρωσε το ΕΚΑΒ και είναι αφιερωμένη σε όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες του που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Θεσσαλία Τηλεόραση 

Πηγή: thessaliatv.grΛάρισα Ολοκληρώνονται οι δράσεις του ΕΚΑΒ 151217
TRT GREECE
Ολοκληρώνονται σήμερα οι δράσεις του ΕΚΑΒ Λάρισας σχετικά με την εκπαίδευση και πρόληψη ατυχημάτων στο πλαίσιο της «Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης & πρόληψης» ανοικτές Εκπαιδευτικές – Ενημερωτικές δραστηριότητες στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στους τομείς του ΕΚΑΒ Λάρισας.
Οι δράσεις ξεκίνησαν από την περασμένη Τρίτη στα Τρίκαλα, Τετάρτη στην Καρδίτσα, Πέμπτη στο Βόλο και σήμερα στην κεντρική πλατεία στη Λάρισα από τις 10 το πρωί έως στις 2 το μεσημέρι.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικούς υπαίθριους χώρους, στους οποίους έγινε ενημέρωση και πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές δραστηριότητες.


Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκ 2017

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews