ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/17

Λαμία: Εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης, Βίντεο


Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

5η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ

«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»

Λαμία: «Μαθήματα ζωής» από το ΕΚΑΒ – ΒΙΝΤΕΟ
lamiareport.gr

Είναι πολύ βασικό να γνωρίζουμε όλοι μας να παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες σε έναν άνθρωπο που θα έχει ανάγκη.

Σαν σήμερα, πριν πέντε χρόνια, οι Εκαβίτες έχασαν δυο συναδέλφους τους σε ένα φοβερό τροχαίο στην Κρήτη, οι οποίοι πήγαιναν για εκπαίδευση.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη τους, κάθε χρόνο, διοργανώνουν εκδηλώσεις εκπαιδεύοντας μικρούς και μεγάλους πολίτες, ώστε να είναι έτοιμοι να σώσουν ζωές.

Μπορεί να σώσουμε έναν δικό μας άνθρωπο, που θα είμαστε δίπλα του όταν πάθει κάποιο ατύχημα ή ανακοπή, μπορεί επίσης να σώσουμε οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας σε ανάλογο περιστατικό.

Το ΕΚΑΒ Λαμίας στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας σήμερα το πρωί τίμησε με αυτόν τον τρόπο τους αδικοχαμένους Εκαβίτες.

«Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ δίνουν μάχη με το χρόνο καθημερινά σε δύσκολες συνθήκες και υπερβάλλουν εαυτό για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Στην μνήμη των συναδέλφων μας θέλουμε να εκπαιδεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, έτσι ώστε να είναι αύριο χρήσιμοι για οποιονδήποτε τους χρειαστεί σε κάποια έκτακτη στιγμή. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον από τους μαθητές και οφείλω να συγχαρώ γι αυτό εκτός από τα παιδιά και τους δασκάλους τους....», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Δημήτρης Χαλεπλής.


Δείτε βίντεο με δηλώσεις και εικόνες από την εκδήλωση που έγινε το πρωί της Τρίτης στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.


Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκ 2017

Δείτε φωτογραφίες...


Πηγή: lamiareport.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews