ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/12/17

Ιεράπετρα: Εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης, Βίντεο


Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

5η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ

«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»


ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Eκπαίδευση μαθητών του 1ου και 2ου Λυκείου Ιεράπετρας στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)
radiolasithi.gr

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση εκπαίδευσης των μαθητών της Α΄ τάξης του 1ου και 2ου Λυκείου Ιεράπετρας στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), που διοργάνωσαν το Γραφείο Πρόληψης και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας και ο τομέας Ιεράπετρας του ΕΚΑΒ Κρήτης, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Πανελληνίας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης (12 – 19 Δεκεμβρίου 2017) στη μνήμη των στελεχών του ΕΚΑΒ Βουρβαχάκη Δημήτρη και Κελαράκη Βαγγέλη.

Δημοσιεύτηκε 14/12/2017

Πηγή: radiolasithi.gr


Ενημέρωση για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση-ΚΑΡΠΑ στο 2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας 13 .12. 2017
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
Ένα ξεχωριστό μάθημα ζωής για τους μαθητές της Α΄ τάξης του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο Πρόληψης και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας και ο τομέας Ιεράπετρας του ΕΚΑΒ Κρήτης , την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 10.00 π.μ. έως 12.00 στο αμφιθέατρο του σχολείου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Πανελληνίας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης (12 – 19 Δεκεμβρίου 2017) στη μνήμη των στελεχών του ΕΚΑΒ Βουρβαχάκη Δημήτρη και Κελαράκη Βαγγέλη.

Από τον τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας ενημέρωσαν τους μαθητές οι κ. Αγγελάκης Γιώργος, κ.Μαρκάκης Μιχάλης και κ.Χαραμής Φίλιππος. Απο το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας οι κ.Χαλκιαδάκη Χρυσούλα, η κ.Κιουρανάκη Σταυρούλα και η Διασώστρια ΕΚΑΒ κ. Δοξαστάκη Θάλεια. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ.Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκ 2017

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews