ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/17

Πρέβεζα: Εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης


Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

5η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ

«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»

Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ-Συμβουλές στους πολίτες της Πρέβεζας για την πρόληψη ατυχημάτων και τραυματισμών

Το Ε.Κ.Α.Β. στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, αλλά και της ανάδειξης του πλούσιου και κοινωνικά κρίσιμου έργου του καθιέρωσε την Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από τις 12 έως 19 Δεκεμβρίου κάθε χρόνου.Η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.


Επιδίωξή των διοργανωτών είναι να εδραιωθεί η κουλτούρα πρόληψης και προαγωγής της υγείας και να μεταδοθεί το μήνυμα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο.

Σήμερα το πρωί διασώστες με οχήματα του ΕΚΑΒ της Πρέβεζας την ευγενική αρωγή και συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου συμμετέχοντας στη δράση έδωσαν συμβουλές στους πολίτες για την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών, όσο και για την παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών.


Πηγή: Facebook Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, Tomas Katsavaros


Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews