ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/12/17

Επίσκεψη του 6ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου Κρήτης στο ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

6Ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου Κρήτης

Επίσκεψη στον τομέα ΕΚΑΒ, στο λιμάνι, για επίδοση της αφίσας μας για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
6nipirakl.blogspot.gr

Για να βροντοφωνάξουμε το μήνυμά μας και να επιδώσουμε την αφίσα μας για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης επισκεφθήκαμε, σήμερα, 18/12/2017, τον τομέα ΕΚΑΒ, στο λιμάνι της πόλης μας. Ευχαριστούμε πολύ τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κρήτης, κυρία Μάγδα Ζεάκη που αποδέχτηκε το αίτημά μας για αυτήν την επίσκεψη.

Μας περίμεναν και μας υποδέχτηκαν πολύ φιλόξενα τα πληρώματα της βάρδιας.

Με πολλή υπομονή μας ξενάγησαν και μας εξήγησαν τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου οι κύριοι Μενέλαος Καρακωνσταντάκης και Μανώλης Τζωρμπατζάκης.

Η δράση πήρε χαρακτήρα βιωματικό με θεατρικό δρώμενο και έκλεισε όταν στον ασύρματο ήρθε πραγματικό σήμα. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν που άκουσαν το σήμα κι όλα μαζί απάντησαν:"καλώς, κέντρο".

Ακολούθησε κέρασμα και δεύτερο θεατρικό παιχνίδι μέσα στον τομέα, με εμψυχωτές αυτή τη φορά τους κυρίους Γιώργο Νεραντζουλάκη και Στέλιο Κουκουλάκη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εγκάρδια φιλοξενία σας.

Η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη!

Δημοσιεύτηκε 18/12/2017

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews