ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/12/17

Δωρεά Αυτόματου Απινιδωτή από την ΔΡΙΒΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕΕ στο Αγροτικό Ιατρείο Κρεμαστής ΛακωνίαςΣάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Λίγοι γνωρίζουν ότι η καρδιά ενός ανθρώπου μπορεί να ξεκινήσει με την χρήση ενός μηχανήματος που δημιουργήθηκε για την ΕΓΚΑΙΡΗ χρήση και από ΑΠΛΟΥΣ πολίτες, το οποίο ονομάζεται Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (Automated External Defibrillator).

Με έναν σύγχρονο απινιδωτή, που μπορεί να αποβεί σωτήριος για τη ζωή, εξοπλίστηκε το αγροτικό ιατρείο στο χωριό Κρεμαστή Λακωνίας.


Τον απινιδωτή, δώρισε η εταιρεία ΔΡΙΒΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕΕ. Ο κύριος Δρίβας είναι χωριανός και υποκινήθηκε από την αγάπη του και προσφορά στον τόπο από τον οποίο κατάγεται.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews