ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/12/17

Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Δήμο Κέας από δωρεά!


Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Χρειάστηκε η έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών και η σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Υγείας για την κατ’ εξαίρεση άδεια αγοράς ασθενοφόρου από ΟΤΑ!

Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο Δήμο Κέας
cyclades24.gr

Παραδόθηκε στο Δήμο Κέας, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, από την κατασκευαστική εταιρεία το νέο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Περιφερειακού Ιατρείου Κέας αφού προηγήθηκε εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στην λειτουργία και τον εξοπλισμό του.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κύριο Νίκο Λάσκαρη και την κυρία Τζωρτζίνα Ευσεβίου για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία τους, τους Υπουργούς, κυρίους Κουρουμπλή, Βερναρδάκη και Ξανθό, τον Αντιδήμαρχο Κέας, κύριο Γεώργιο Πατητή για την προσωπική και μακρόχρονη ενασχόλησή του και τους υπαλλήλους του Δήμου για τη συνεργασία τους.

Απαιτήθηκαν 2,5 χρόνια επίπονης προσπάθειας για να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες που υπάρχουν στην Ελληνική Νομοθεσία, αφού χρειάστηκε η έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών και η σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Υγείας για την κατ’ εξαίρεση άδεια αγοράς ασθενοφόρου από ΟΤΑ. Είναι και αυτό ένα δείγμα των δυσχερειών που προκαλεί η απίστευτη γραφειοκρατία που επικρατεί στις διαδικασίες του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Το νέο ασθενοφόρο της Κέας, εταιρείας Peugeot, τύπου Boxer 35 L2H2 είναι γεγονός! Πρόκειται για ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο όχημα, τόσο στην καμπίνα του οδηγού, όσο και του ασθενούς. Απομένει η παραχώρησή του στη ΔΥΠΕ (Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας) και η έκδοση πινακίδων κυκλοφορίας για την τελική χρήση του από το εξειδικευμένο προσωπικό του Π.Π.Ι. Κέας, με τον απαρέγκλιτο όρο της αποκλειστικής χρήσης του από το Ιατρείο Κέας.

Με την ευχή το ασθενοφόρο να διατηρηθεί στην παρούσα κατάσταση, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κέας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είναι λίγες οι φορές που θα είναι απαραίτητο για κατοίκους και επισκέπτες, ευχόμαστε να είναι «καλορίζικο»!Πηγή: cyclades24.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews