ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/12/17

Επιχείρηση διάσωσης Λημνιού στον Άγιο Θανάση από το ΕΚΑΒ


Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Κάτω από αντίξοες συνθήκες η διαδικασία απεγκλωβισμού με το προσωπικό του ΕΚΑΒ να επιδεικνύει αμείωτο ζήλο!

Επιχείρηση διάσωσης Λημνιού στον Άγιο Θανάση
limnosfm100.gr

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης

Σε χαράδρα 200 μέτρων στο βουνό του Αγίου Αθανασίου στον Κάσπακα εντοπίστηκε πριν λίγες ώρες, 54χρονος Λημνιός, τον οποίο έψαχνε η οικογένεια του από τις 6 το απόγευμα.

Όπως πληροφορούμαστε, ο άνδρας, ο οποίος φαίνεται να είναι βαριά τραυματισμένος, μετέβη στην περιοχή όπως άλλωστε συνηθίζει σε καθημερινή βάση, καθώς εκεί βρίσκεται η μάνδρα με τα ζώα του. Η ώρα όμως περνούσε και ο 54χρονος δεν επέστρεφε στην οικία του.

Έτσι, συγγενείς και συγχωριανοί ξεκίνησαν έρευνες και άμεσα εντόπισαν το όχημα του, όμως ο ίδιος ήταν άφαντος. Η ώρα είχε πάει 18:20 όταν κλήθηκε για συνδρομή του ΕΚΑΒ της Λήμνου το οποίο και έδρασε άμεσα.

Μετά από 40 λεπτά έρευνας, με το προσωπικό του ΕΚΑΒ να επιδεικνύει αμείωτο ζήλο και με τη βοήθεια πάντα των συγχωριανών του, εντοπίστηκε τελικά σε χαράδρα 200 μέτρων, φέροντας τραύματα σε όλο του το σώμα.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του ξεκίνησε η διαδικασία απεγκλωβισμού, κάτω από αντίξοες συνθήκες αφού στην περιοχή πνέουν ισχυροί νότιοι άνεμοι και ο άνδρας μεταφέρθηκε τελικά στο Νοσοκομείο Λήμνου, όπου και οι θεράποντες ιατροί θα κρίνουν αν είναι απαραίτητη η αεροδιακομιδή του.

Δημοσιεύτηκε 1/12/2017

Πηγή: limnosfm100.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews