ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/12/17

ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΠΕΚΑΒ


Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017
EKABNewsΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΠΕΚΑΒ

Το μένος σας ξεκίνησε με την  εξύβριση εργαζομένων και συνδικαλιστών κατά τη διάρκεια διεξαγωγής δίκης, υπό την ανοχή του Δικαστηρίου:
Την 5-4-2017 είχε προσδιοριστεί να συζητηθεί ενώπιον του ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ- κατά τη διαδικασία των εργατικών διαφορών- η ΑΓΩΓΗ που άσκησε η Διοίκηση του ΕΚΑΒ κατά του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού Οργάνου με την επωνυμία “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΑΒ (Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.)”, (Σημειωτέον μέχρι την ημερομηνία αυτή δεν καλέσετε την Ομοσπονδία μας σε διάλογο – συζήτηση για τα θέματα της Επίσχεσης)

με Αιτήματα:

1) να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ
2) να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ (!!) και
3) να επιβάλλεται στους εργαζομένους το υπερβολικό πρόστιμο των 50.000 ΕΥΡΩ, κάθε φορά που τυχόν τολμήσουν στο μέλλον να πραγματοποιήσουν επίσχεση εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥO φασισμός δεν πέρασε

Η δικαιοσύνη μίλησε

Οι εργαζόμενοι κέρδισαν

!!!!!!!! ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ !!!!!!!

Δικαιωθήκαμε

Γιατί απλά λέγατε  και λέτε ψέματα

Γιατί προσπαθείτε  στις πλάτες μας να οικοδομήσετε  την προσωπική σας προβολή

Γιατί μεταφράζετε  κατά το δοκούν την Ελληνική Νομοθεσία

Γιατί διοικείτε  ένα οργανισμό που δεν τον πιστεύετε

Δεν πιστεύετε  στην επείγουσα προνοσοκομεική φροντίδα και στον Σκοπό  του ΕΚΑΒ , ξεφτιλίζοντας  καθημερινά το φιλότιμο και την υπερηφάνεια μας, με συνεχείς διώξεις και απειλές,  τοποθετώντας την υπηρεσία μας ως αποπαίδι του συστήματος υγείας.

Κύριοι ιθύνοντες

Έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας αυτό είναι ξεκάθαρο 

ψάχνετε μονίμως εχθρούς γιατί ίσως έτσι πιστεύετε πως  ισχυροποιείται την θέση σας.

Μας είπατε εργασιακούς τρομοκράτες
Μας είπατε εργασιακούς αριστοκράτες
Μας απειλήσατε μας λοιδορήσατε
Την απάντηση την πήρατε από τους ίδιους συναδέλφους την απάντηση την ξέρετε κι ας μη την αποδεχόσαστε.

Η αλήθεια είναι κύριοι Διοικούντες  του ΕΚΑΒ,  αλλά και «εργατοπατέρες του εργοδοτικού – κυβερνητικού «συνδικαλισμού»  ενοχληθήκατε  που η Ομοσπονδία μας και τα Α’ βάθμια Σωματεία που συσπειρώνονται σε αυτήν, δεν αρκούνται στον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και υπομνημάτων για «εντυπωσιασμό», ούτε προσφεύγουν σε  «επαφές» με διάφορους «παράγοντες»,  αλλά προχωρούν σε διεκδικητικούς  αγώνες και οργανωμένη πάλη, μαζί με τους εργαζόμενους.

Ενοχληθήκατε που η ΠΟΠΕΚΑΒ προσπαθεί και παίρνει, κατά το δυνατό, όλα τα μέτρα, για την διαρκή και διάφανη ενημέρωση για την οργάνωση των συναδέλφων, εντελώς αντίθετα από την πάγια τακτική του κυβερνητικού-συντεχνιακού  «συνδικαλισμού».

Το ατόπημα σας αυτό  δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός. Έρχεται να προστεθεί στην εκφοβιστική τακτική του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ στη ( Θεσσαλία – Στερεά, Πελοπόννησος-Δυτ. Ελλάδα, Κρήτη , Ήπειρος-Μακεδονία και Θράκη ) που μαζί με τον πρόεδρο αυθαιρετούν με μεθοδεύσεις  μετακινήσεων, προαγωγές αρεστών ή ακόμη και με διώξεις εκλεγμένων συνδικαλιστών ( Μακεδονία – Θεσσαλία- Κρήτη - Θράκη ).

Οι πρακτικές αυτές, των επιλεγμένων από την κυβέρνηση διοικούντων , μαζί με τις διοικητικές  αθλιότητες για την υπονόμευση του δικαιώματος της απεργίας,  δηλώνουν την καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, και της δημοκρατίας στους χώρους δουλειάς….
Την απάντηση την πήρατε από την ελληνική Δικαιοσύνη που απέρριψε την απαράδεκτη και γεμάτη μίσος αγωγή που μας κάνετε για την επίσχεση Εργασίας  και μας δικαίωσε πανηγυρικά.

Νόμιμη η επίσχεση εργασίας στο ΕΚΑΒ

Νόμιμη η επίσχεση εργασίας της ΠΟΠΕΚΑΒ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΗΣ

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ


Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πηγή: popekab.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews