ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/12/17

Οι πυροσβέστες του Βόλου εκπαιδεύτηκαν από στελέχη του ΕΚΑΒ στη διαχείριση τραυμάτων – τραυματιών


Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Οι πυροσβέστες του Βόλου εκπαιδεύτηκαν από στελέχη του ΕΚΑΒ στη διαχείριση τραυμάτων – τραυματιών (photos)
e-thessalia.gr

Το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου εκπαιδεύτηκε από στελέχη του ΕΚΑΒ, στην ακινητοποίηση τραυματία και τη διαχείριση τραυμάτων- τραυματιών. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. το τριήμερο από την Τετάρτη 13 ως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Συνολικά εκπαιδεύτηκαν 50 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, Αξιωματικοί και Πυροσβέστες. Η εκπαίδευση διενεργήθηκε στο πλαίσιο της διυπηρεσιακής συνεργασίας και ήταν η δεύτερη φορά που πραγματοποιήθηκε παρόμοια δράση το τελευταίο διάστημα.


Όπως τονίστηκε από τα στελέχη της Πυροσβεστικής, η δράση αποσκοπεί στην κατάρτιση του πυροσβεστικού προσωπικού και στην αγαστή συνεργασία των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης.Πηγή: e-thessalia.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews