ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/12/17

Ημερίδα εκπαίδευσης από το Εργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας


Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του εργασιακού Σωματείου Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας μετά από σύσκεψη αποφάσισε να διοργανώσει ημερίδα εκπαίδευσης. Με αφορμή την πανελλαδική  εβδομάδα εκπαίδευσης Ε.Κ.Α.Β. στην μνήμη των συναδέλφων που έχασαν την ζωή τους την ώρα του καθήκοντος προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην προνοσοκομειακή φροντίδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• Ομιλία του προέδρου του Σωματείου Κου Σαραφίδη Θωμά με θέμα ο ρόλος του Ε.Κ.Α.Β. στην προνοσοκομειακή φροντίδα και το αντίκτυπο του στην κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας.

• Επίδειξη πρώτων βοηθειών από τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας.


• Εκπαίδευση του  κοινού από τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους πολίτες , τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης,  τους εκπροσώπους της πολιτείας  και τα ΜΜΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  Πέμπτη στις 14/12/2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Κοβεντάρειου στην Χαρίσιου Μούκα 7 Κοζάνη. Η παρουσία σας θα μας δώσει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ       ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews