ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/17

Εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ και ειδικευόμενος γιατρός τα δυο νέα περιστατικά ιλαράς σε νοσοκομεία της Πάτρας


Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Δυο ακόμη περιστατικά ιλαράς σε νοσοκομεία της Πάτρας - Εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ και ειδικευόμενος γιατρός
thebest.gr

Με ταχύτατους ρυθμούς φαινεται ότι εξαπλώνεται η ιλαρά στη Δυτική Ελλάδα από τον Οκτώβριο και μετά με πολλά κρούσματα να καταγράφονται στην Αχαϊα και την Ηλεία.

Μάλιστα το δεύτερο πανελλαδικά θύμα της ιλαράς ήραν ένας 17χρονος ρομά από την Ηλεία, ο οποίος κατέληξε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες , τις τελευταιες ημέρες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Πάτρας ένας οδηγός του ΕΚΑΒ από την Αχαϊα με βαριά ιλαρά και ένας  ειδικευόμενος ιατρός  επίσης από την περιοχή, με πιθανή ιλαρά.

Σύμφωνα με τον επιδημιολογικό πίνακα του ΚΕΕΛΠΝΟ από τον Μάιο μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου στη Δυτική Ελλάδα έχουν καταγραφεί 75 κρούσματα ιλαράς.

Το πρώτο ήταν στην Αιτωλοακαρνανία τον Ιούλιο, ακολούθησε ένα ακόμα στην Αχαΐα τον Σεπτέμβριο, ενώ τον Οκτώβριο καταγράφηκαν επίσης στην Αχαΐα, άλλα 11 και τον Νοέμβριο ακόμα 18!

Στην Ηλεία καταγράφηκαν 10 κρούσματα ιλαράς τον Οκτώβριο, 28 τον Νοέμβριο και 6 τον Δεκέμβριο.

Πηγή: thebest.gr


Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews