ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/12/17

Χαιρετισμός της εκδήλωσης του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας από την ΠΟΠ ΕΚΑΒ


Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Χαιρετίζουμε την εκδήλωσή σας, μια εκδήλωση που γίνετε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο τόσο για το συνδικαλιστικό μας κίνημα όσο και για τον εργασιακό μας χώρο.

Η μακρόχρονη συνδικαλιστική μας πορεία, γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ταυτισμένη με μικρές και μεγάλες κατακτήσεις, εδραιώνοντας το θεσμικό μας ρόλο ως εκπροσώπων των «Εκαβιτών» , αλλά και ως επαγγελματιών στον ευαίσθητο τομέα της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας  της χώρας μας.

Οι Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, χαίρουν βαθειάς - εκτίμησης και αποδοχής καθώς αναδεικνύουν  καθημερινά τον σημαντικό ρόλο της Επείγουσας προνοσοκομειακής Φροντίδας στην κοινωνική σταθερότητα και ευημερία του τόπου μας.

Χωρίς να παραγνωρίζουμε τους κινδύνους που απορρέουν από την υψηλή αποστολή μας, οφείλουμε να διαφυλάττουμε στο διηνεκές αρχές και αξίες, συνυφασμένες με το λειτούργημα που επιτελούμε.

Γνωρίζουμε το δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε και σε αυτήν την προσπάθεια, θεωρούμε  ότι έχουμε  την αρωγή και τη στήριξη - πέραν των συναδέλφων μας  - και όλων των συμπολιτών μας, που μαζί βιώνουμε τις δυσκολίες της ζωής και του υποβιβασμού της αξιοπρέπειάς μας.

Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε  ότι θα συνεχίσουμε  με όλες μας  τις δυνάμεις να αγωνιζόμαστε  για τους κοινούς μας στόχους.

Αποδεχόμενοι την πρόσκλησή , σας συγχαίρουμε  για την εκδήλωσή σας

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πηγή: popekab.gr

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews