ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/12/17

Με σύγχρονη κινητή μονάδα νεογνών ενισχύεται το ΕΚΑΒ Χανίων


Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Έρχεται στα Χανιά κινητή μονάδα νεογνών! Μέσα στον Ιανουάριο το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο!
parakritika.gr

Ενα αίτημα ετών για τα Χανιά επιτέλους υλοποιείται, καθώς ο τοπικός τομέας του ΕΚΑΒ θα αποκτήσει μία κινητή μονάδα νεογνών.

Μετά από απόφαση του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τη διοίκηση της 7ης ΔΥΠΕ, τον Ιανουάριο θα παραδοθεί το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, ενώ μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των πληρωμάτων στην Αθήνα.

Έτσι, όποτε παρίσταται ανάγκη, τα νεογνά θα μεταφέρονται με απόλυτη ασφάλεια από τα Χανιά στο Ηράκλειο.

Μιλώντας στο Parakritika.gr, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, Αντώνης Κιοππές, τόνισε πως ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα της Χανιώτικης κοινωνίας και όχι μόνο του ΕΚΑΒ, προκειμένου «πρωτίστως να γίνεται η διακομιδή των νεογνών με απόλυτη ασφάλεια και δευτερευόντως να κάνουμε εμείς όπως πρέπει τη δουλειά μας».

Το ασθενοφόρο θα διαθέτει θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών με ενσωματωμένο αναπνευστήρα πίεσης για την εφαρμογή μηχανικού αερισμού και απαιτούμενο εξοπλισμό για την ασφαλή διακομιδή προώρων και προβληματικών νεογνών.

Πηγή: parakritika.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews