ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/12/17

Ηράκλειο: Διαμαρτυρίες κατοίκων για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αγ. Βαρβάρας Γόρτυνας, Βίντεο


Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Συνέντευξη ο Αντιδυπεάρχης κος Στέλιος Δημητρακόπουλος

Αγ. Βαρβάρα: Μετέφεραν ασθενείς με... ΙΧ στο νοσοκομείο
neakriti.gr

Διαμαρτυρίες κατοίκων από την Αγία Βαρβάρα Γόρτυνας καθώς δύο περιστατικά την τελευταία εβδομάδα ασθενών μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία του Ηρακλείου με ιδιωτικά αυτοκίνητα εξαιτίας της έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Το ένα από αυτά ήταν καρδιολογικό περιστατικό ενώ στο δεύτερο γυναίκα που είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της  τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα πλευρά.

Και στις δύο περιπτώσεις οι  οικείοι των ασθενών πήραν το ρίσκο μεταφοράς τους φοβούμενοι ότι θα καθυστερούσαν αναμένοντας ασθενοφόρο από το Ηράκλειο.

ΔΥΠΕ: Κανένα πρόβλημα με το ασθενοφόρο στο Κ.Υ Αγ.Βαρβάρας 

Δεν αποδέχεται την κατάσταση που επικρατεί ο αντιδυπεάρχης Στέλιος Δημητρακόπουλος, υποστηρίζοντας ότι αντί αποδυνάμωσης το Κέντρο Υγείας ενισχύθηκε με ένα οδηγό από το νοσοκομείο Χανίων που εκτελούσε χρέη μεταφοράς των ακαθάρτων. Είπε επίσης ότι είναι ελάχιστες οι ημέρες εκείνες που λόγω αδειών κι αναρρωτικών αδειών δεν καλύπτονται όλες οι βάρδιες στο κέντρο.

984radio


Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη


Δημοσιεύτηκε 6/12/2017

Πηγή: neakriti.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews