ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/12/17

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Κως, έμεινε χωρίς βάρδια ΕΚΑΒ…


Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Απίστευτο… άλλη μια φορά χωρίς βάρδια ΕΚΑΒ η Κως! Γυναίκα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, στο σκαμμένο δρόμο στην Αρτεμισίας… & διακομίσθηκε με ΙΧ από περίοικους
aegeanews.gr

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Κως, έμεινε χωρίς βάρδια ΕΚΑΒ…

Απίστευτα κι όμως Ελληνικά!

Συμπολίτισσά μας που μόλις έβγαινε από σπίτι κι έπαιρνε το δίκυκλο από το πεζοδρόμιο επί της οδού Αρτεμισίας για να βγει στο δρόμο λίγο πριν τις 6 απόψε το βράδυ (στο τμήμα που είναι σκαμμένο από τις εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος) έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε μια μεγάλη πέτρα (φωτό).

Αμέσως οι περίοικοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό κάλεσαν το ΕΚΑΒ για να την παραλάβει.

Η απάντηση που έλαβαν όμως από το τηλ. κέντρο ήταν ότι δεν υπάρχει βάρδια ΕΚΑΒ έως τις 11 το βράδυ κι έτσι αναγκαστικά την μετέφεραν (βλέποντας ότι δεν είχε ευτυχώς κάποιο κάταγμα) με το ΙΧ στο Νοσοκομείο Κω.

Να ευχηθούμε περαστικά στη γυναίκα! (Όπως ενημερωθήκαμε δεν είναι κάτι σοβαρό).

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως λόγω του ότι το προσωπικό του ΕΚΑΒ (το οποίο σημειωτέον ενισχύθηκε με 5 επιπλέον άτομα από τις προσλήψεις που έγιναν μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ) έπρεπε να πάρει τις άδειες του έως το τέλος του έτους διότι διαφορετικά θα τις έχανε, άφησε 4-5 βάρδιες ακάλυπτες μέσα στο Δεκέμβριο. Μια από τις κενές βάρδιες (και μάλιστα η τελευταία) έτυχε να ήταν αυτή…

Ας ελπίσουμε να είναι πραγματικά η τελευταία, γιατί αλλιώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.Πηγή: aegeanews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews