ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/12/17

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αθήνας


Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Εκπαίδευση ΕΚΑΒ

Η πρώτη ημέρα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Πληρωμάτων Ασθενοφόρων με την ανανεωμένη ύλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Κ.Υ. ΕΚΑΒ Αθήνας. Διασώστες του ΕΚΑΒ από όλη την Ελλάδα, παρακολούθησαν τις διαλέξεις και τους πρακτικούς σταθμούς εξάσκησης δεξιοτήτων, επάνω σε αντικείμενα Εκτίμησης Τραυματία και Αντιμετώπισης Μαζικής Αιμορραγίας, Διαχείρισης Αεραγωγού, Αντιμετώπισης Πνιγμού καθώς και Εξειδικευμένης Υποστήριξης Ζωής.

Είμαστε σε καλό δρόμο, γεγονός που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε. Να μεταδίδουμε γνώσεις και εμπειρίες στους συναδέλφους, αναβαθμίζοντας τις ήδη υπάρχουσες δεξιότητες.

Η αυριανή ημέρα συνεχίζεται με εξίσου ενδιαφέροντα αντικείμενα...
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews