ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/17

Τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη των Δημήτρη Βουρβαχάκη - Ευάγγελου Κελαράκη


Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη των Δημήτρη Βουρβαχάκη - Ευάγγελου Κελαράκη
pancreta.gr

Το αθλητικό σωματείο των υγειονομικών του Νομού Ηρακλείου ‘KANTIA 91’, διοργανώνει για 5η φορά, τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας Δημήτρη Βουρβαχάκη, Δ/ντή ΕΚΑΒ και Βαγγέλη Κελαράκη, Πρόεδρου εργαζομένων ΕΚΑΒ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/12/17 και ώρα 15:00 στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου (ευγενική προσφορά του Δήμου Ηρακλείου).

Στο τουρνουά να συμμετάσχουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες ‘ΚΑΝΤΙΑ 91-Υγειονομικών’ – Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου – ΕΚΑΒ Ηρακλείου – Ιατρικών Επισκεπτών και οι Ακαδημίες του Παγκρητίου Σταδίου.

Μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει ημερίδα στην αίθουσα συνεντεύξεων του Παγκρητίου Σταδίου, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα και εισηγητές  τους Γιάννη Λιονάκη, συγκοινωνιολόγο και Κων/νο Λουμπάκη, ιατρό του ΕΚΑΒ.

Για το σωματείο ΚΑΝΤΙΑ

Ο Προέδρος                             Ο Γραμματέας

Τσικανδηλάκης Γιάννης        Αντωναράκης Αναστάσιος

Δημοσιεύτηκε 18/12/2017

Πηγή: pancreta.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews