ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/12/17

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στους εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων Βριλησσίων


Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στους εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων Βριλησσίων
enypografa.gr

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιμόρφωσης, η αντιδημαρχία Παιδείας και Εθελοντισμού Βριλησσίων, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, διοργάνωσε δύο σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ για τους εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του Δήμου, στις 7 και 12 Δεκεμβρίου 2017, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν εισηγήσεις και εφάρμοσαν στην πράξη αυτά που είχαν ακούσει, χρησιμοποιώντας ο καθένας τον εξοπλισμό του ΕΚΑΒ (αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, ανθρώπινο ομοίωμα για αποκατάσταση της αναπνευστικής λειτουργίας κ.λπ.) για εξοικείωση με τη σωστή διαδικασία παροχής πρώτων βοηθειών.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί έλαβαν την πιστοποίηση από την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης διεξάγεται  σύμφωνα με τα ευρωπαϊκή πρότυπα.

Πηγή: enypografa.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews