ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/12/17

Αίγινα: Ανακοίνωση της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Π.Α. για την διεκδίκηση πλωτού ασθενοφόρου.

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Π.Α.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (9 Δεκεμβρίου 2017)
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 7μμστο Ίδρυμα Α. Καψάλη, στην Αίγινα, θα δώσει ρεσιτάλ η σολίστ πιάνου κυρία Ελένη Μαλτέζου, αφιλοκερδώς προσφερόμενη, υπέρ της  οικονομικής ενίσχυσής μας.
Η προσπάθεια και ο σκοπός μας είναι το νησί μας να αποκτήσει το δικό του κοινωφελές πλωτό ασθενοφόρο, ένα ειδικό σκάφος  ταχείας, ασφαλούς και αξιοπρεπούς διακομιδής ασθενών, όχι για ατομική κερδοσκοπία αλλά για κοινωφελή προσφορά. Στην χώρα μας ακόμη δεν έχουν προσδιορισθεί τα ειδικά χαρακτηριστικά του πλωτού ασθενοφόρου παρότι από το έτος 2014 έχει νομοθετηθεί αυτό το πλαίσιο. Έτσι αφήνονται και οι θαλάσσιες διακομιδές στην προχειρότητα, στην ανασφάλεια, στην ανευθυνότητα, κοινώς «τσάτρα πάτρα», όπως  και στην Αίγινα, δυστυχώς.
Ήδη από τις 12 Αυγούστου του 2017, ενημερώσαμε τους συμπολίτες με δελτίο Τύπου, πως σε έγγραφη απάντησή του το Ε.Κ.Α.Β. μας διαβεβαίωσε πως όλες οι θαλάσσιες διακομιδές που γίνονται σε συνεννόηση του Κέντρου Υγείας με τον δικό του εφημερεύοντα ιατρό, εφόσον προσκομίζεται τιμολόγιο του διακομιστή, αποζημιώνονται. Που σημαίνει πως άδικα και καταχρηστικά πληρώνονταν τόσα χρόνια 300 και 400 ευρώ ή εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές! Διότι, θεσμικά, οι διακομιδές επιβάλλεται να είναι δωρεάν για τους ασθενείς και τους τραυματίες!
Εμείς, με την δύναμη και το κύρος των τεσσερισήμισι χιλιάδων (4.500) κατοίκων της Αίγινας που έχουν συνυπογράψει το αίτημα για «κοινωφελές πλωτό ασθενοφόρο της Αίγινας», με την επιχειρηματική μορφή της «ΚΟΙΝΣΕΠ» που αντιστοιχεί σε κοινωφελή κοινωνική δράση, πραγματοποιούμε τις εκδηλώσεις μας 13 και 20 Δεκεμβρίου, ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια.
Οι Αιγινήτες  μπορούν να γίνουν οι πρώτοι νησιώτες με δικό τους πλωτό, πραγματικό, αληθινό, ασθενοφόρο. Το λιμάνι της Αίγινας μπορεί να αποκτήσει την δική του υπηρεσία διακομιδών ασθενών. Και το νησί μας να γίνει παράδειγμα φροντίδας της δημόσιας Υγείας, με τις δικές του δυνάμεις.
Σας περιμένουμε στο Ίδρυμα Α. Καψάλη, την Τετάρτη 13/12, στις 7μμ, με ωραία μουσική!
Η Πρόεδρος Ν. Τριανταφύλλου
Η Γραμματεύς Π. Χατζηαλεξιάδη
Τηλεφωνικοί αριθμοί πληροφοριών: 6981700174 - 6980589188

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews