ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/12/17

Κοζάνη: Ο ρόλος του ΕΚΑΒ στην προνοσοκομειακή φροντίδα και ο αντίκτυπος του στην κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας, Βίντεο


Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

5η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης από το ΕΚΑΒ

«Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ζωή»

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Θωμάς Σαραφίδης

Κοζάνη: Ημερίδα εκπαίδευσης, διοργάνωσε σήμερα, Πέμπτη 14/12, το Δ.Σ. του εργασιακού Σωματείου Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες-Βίντεο)
kozan.gr

Με αφορμή την πανελλαδική εβδομάδα εκπαίδευσης Ε.Κ.Α.Β. στη μνήμη των συναδέλφων τους, που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην προ-νοσοκομειακή φροντίδα, διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14/12, στο Κοβεντάρειο, στην Κοζάνη ημερίδα εκπαίδευσης. Η ημερίδα «άνοιξε με ομιλία του προέδρου του σωματείου Θωμά Σαραφίδη και  θέμα: «ο ρόλος του Ε.Κ.Α.Β. στην προνοσοκομειακή φροντίδα και ο αντίκτυπος του στην κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας», ενώ ακολούθησε ομιλία με θέμα: «πρώτες βοήθειες ΚΑΡ.Π.Α», από τον καρδιολόγο Ευστάθιο Κουλούρη, γιατρό στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο Κοζάνης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίδειξη πρώτων βοηθειών από τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας.

Kozan.gr: ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Ημέρα εκπαίδευσης
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΕΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκ 2017


Kozan.gr: ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Ημέρα εκπαίδευσης
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΕΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκ 2017Πηγή: kozan.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews