ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/12/17

Τα ποδοσφαιρικά σωματεία Καβάλας ευχαριστούν του εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ για το σεμινάριο πρώτων βοηθειών


Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΚ
epskavalas.gr

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα συγκεντρώσεων των Διαιτητών της ΕΠΣ Καβάλας τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, όπου πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών στα γήπεδα.

Η Επιτροπή Διαιτησίας σε συνεργασία με την Υγειονομική Επιτροπή έχει ως πρωταρχικό στόχο την υγεία όλων των εμπλεκομένων σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Για το λόγο αυτό θεώρησε επιβεβλημένο το γεγονός ο διαιτητής και οι επόπτες ενός αγώνα να γνωρίζουν πώς να προσφέρουν πρώτες βοήθειες σε έναν τραυματισμένο ποδοσφαιριστή.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκαν στο χώρο συγκέντρωσης των διαιτητών της Ένωσης μας τρεις εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Καβάλας, όπου και δίδαξαν τους τρόπους παροχής των πρώτων βοηθειών.

Στα πλαίσια αυτά της ΕΠΣ Καβάλας θα ακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια, με σκοπό να υπάρχει μια συνεχής εκμάθηση και ενημέρωση όλων των διαιτητών μας.

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ευχαριστεί θερμά τους υπευθύνους του ΕΚΑΒ Καβάλας για την προθυμία που επέδειξαν στο κάλεσμα της, γεγονός που φανερώνει τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την υγεία των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό.


Για τις Επιτροπές

Διαιτησίας και ΥγείαςΓιώργος Πριονίδης – Αχιλλέας Μέγας 

Πηγή: epskavalas.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews