ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/17

Σήμα Κινδύνου εξέπεμψε Μεταγωγικό Αεροσκάφος C-27j της ΠΑ πάνω από το νησί της Αμοργού προερχόμενο απο Αεροδιακομιδή στη νήσο Ικαρία !


Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
EKABNews

Αποκλειστικό: Σήμα Κινδύνου  εξέπεμψε Μεταγωγικό Αεροσκάφος C-27j    της ΠΑ πάνω από το νησί της Αμοργού προερχόμενο απο Αεροδιακομιδή στη νήσο Ικαρία !
veteranos.gr

Σύμφωνα με τις Πρώτης Πληροφορίες ο Κυβερνήτης είχε ένδειξη Υπερθερμάνσεως του Κινητήρα  και ενημέρωσε …Το Αεροσκάφος κατευθυνόταν  προς την 112 ΠΜ αλλά ζήτησε άδεια και προσγειώθηκε χωρίς απρόοπτα στο Ελευθέριος Βενιζέλος !


Το Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα και χωρίς κανέναν κίνδυνο για τους επιβαίνοντες !

Σχόλιο:  Δυστυχώς μετά τα C-130 και τα C-27 j τα έχουμε φορτώσει με ώρες πτήσεως αφού κατά χρησιμοποιούμε μόνο για Αεροδιακομιδές και όχι για μεταφορά Στρατευμάτων όπως και προβλέπεται !Ας ελπίσουμε να έχουμε όταν θα τα χρειαστούμε γιατί τα έχουμε καταντήσει Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ… Αφού οι Γιατροί που διορίζονται στα νησιά, παίρνουν αποσπάσεις για την ενδοχώρα, με την ανοχή, αν όχι με την συνενοχή των Πολιτικών !

Μια ματιά μόνο στη χθεσινή ημέρα των Αεροσκαφών που διατέθηκαν για αεροδιακομιδές για του λόγου το Αληθές !

Το C-27 j  είναι δικινητήριο μεταγωγικό αεροσκάφος και εκτελεί  αποστολές αερομεταφορών, «ξεκουράζοντας» το στόλο των Ελληνικών C-130 Hercules.

Η Ελλάδα έχει προμηθευτεί οκτώ αεροπλάνα, η παράδοση των οποίων ξεκίνησε το 2004. Τα αεροπλάνα έχουν ενταχθεί στην 354 Μοίρα «Πήγασος», η οποία είχε διακόψει το επιχειρησιακό της έργο στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Στην 354 MTM άνηκαν τα θρυλικά Noratlas, τα οποία εκτέλεσαν την αποστολή «Νίκη» στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974.

Τα Ελληνικά C-27J Spartan φέρουν μονόχρωμη γκρι παραλλαγή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά/Επιδόσεις

Πλήρωμα: 3
Κινητήρες: 2 Rolls Royce AE 2100D2 turboprops
Εκπέτασμα Πτερύγων: 28.70μ
Μήκος: 22.70μ
Μέγιστη ταχύτητα: 602χλμ την ώρα
Μέγιστο ύψος: 9.150μ ή 30.000 πόδια

Δημοσιεύτηκε 17/12/2017

Πηγή: veteranos.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews