ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/1/18

1η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Επιτροπών Υγείας και Ασφάλειας του ΕΚΑΒ στην ΘεσσαλονίκηΤετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Την Τρίτη 16-1-2018 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης,  η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη  των Επιτροπών Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ.
Συμμετείχαν: η ΕΥΑΕ του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης (Αντωνόπουλος Αντώνης, Παλαιολόγου Γεώργιος, Καλφαδοπούλου Δήμητρα και Ακαλίδης Ιωάννης),
η ΕΥΑΕ του ΕΚΑΒ Αθήνας (Χουλιάρας Βασίλειος και Παπακωνσταντίνου Αθαναάσιος),
η ΕΥΑΕ του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων (Βασιλείου Πέτρος και Σιώλος Χρήστος),
και η ΕΥΑΕ του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης (Ασμάνης Κωνσταντίνος και Θεοδωρακίδης Δημήτριος).

Στην συνδιάσκεψη συμμετείχαν ως παρατηρητές εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κατερίνης (Χαρίση Δέσποινα και Κουτσογιάννης Ελευθέριος) καθώς και ο πρόεδρος και γ. γραμματέας (Μαθιόπουλος Γεώργιος και Κιτσόπουλος Αλέξιος) του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθήνας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία των μελών των επιτροπών, η συζήτηση των προβλημάτων, η ανταλλαγή απόψεων και ο καθορισμός στόχων και προτεραιοτήτων για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ μιας και τα προβλήματα είναι κοινά για όλους.
Στα πλαίσια του Τακτικού Συμβουλίου της ΠΟΠ ΕΚΑΒ την ίδια ημέρα, έγινε ενημέρωση από αντιπροσωπεία των Επιτροπών Υγείας και Ασφάλειας για το αποτέλεσμα της συνδιάσκεψης.
Ενημερώθηκαν επίσης οι αντιπρόσωποι των σωματείων, Καβάλας, Κοζάνης, Βέροιας, Λάρισας, Βόλους, Λαμίας, Ρόδου και Κρήτης,  που συμμετείχαν στο Τακτικό Συμβούλιο για την σύσταση ΕΥΑΕ.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews