ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/1/18

Λυνίσταινα Ολυμπίας: Το κοντινότερο ασθενοφόρο ήταν 100χλμ μακριά!


Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Το Κ.Υ Ανδρίτσαινας είναι από τα λίγα στην Ελλάδα που δε διαθέτει ασθενοφόρο.

Λυνίσταινα: Πέθανε αβοήθητος - Το κοντινότερο ασθενοφόρο ήταν 100χλμ μακριά
ilia24.gr

Αβοήθητος απεβίωσε σήμερα ένας ηλικιωμένος κάτοικος της Λυνίσταινας Ολυμπίας ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία αλλά δεν υπήρχε ασθενοφόρο να μεταφερθεί έγκαιρα σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως κλήθηκε να επέμβει ο εφημερεύον ιατρός του Κ.Υ Ανδρίτσαινας το οποίο βρίσκεται περίπου 10' από τη Λυνίσταινα. Όμως ο ιατρός, δεν μπορούσε να αφήσει το Κ.Υ καθώς ήταν ο μοναδικός που είχε βάρδια!

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ και οι κάτοικοι ενημερώθηκαν πως το πλησιέστερο ασθενοφόρο βρίσκεται 100χλμ μακριά δηλαδή στην Αμαλιάδα. Δυστυχώς ο ηλικιωμένος υπέκυψε πριν φθάσει το ασθενοφόρο, το οποίο άνηκε μέχρι πριν λίγους μήνες στο Δήμο Ζαχάρως - Φιγαλείας και το Κ.Υ Ζαχάρως αλλά με απόφαση δήμου δόθηκε στο ΕΚΑΒ Πάτρας.

Ένα θλιβερό περιστατικό που έρχεται να επιβεβαιώσει την ερημοποίηση της Επαρχίας Ολυμπίας ενώ η ευθύνη βαρύνει τους αυτό-διοικητικούς παράγοντες και βουλευτές της Ηλείας για το γεγονός πως το Κ.Υ Ανδρίτσαινας είναι από τα λίγα στην Ελλάδα που δε διαθέτει ασθενοφόρο.

ΠΗΓΗ: Θάνος Χουλιάρας

Πηγή: ilia24.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΥ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΠΟΙΗΤΗς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews