ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/1/18

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ συμμετέχει στην Στάση Εργασίας της ΑΔΕΔΥ την Δευτέρα 15.1.2018


Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018
EKABNews


Αθήνα 12/01/2018
Αρ. πρωτ.: 015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στην Στάση εργασίας και στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ/ΠΟΕΔΗΝ την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου από τις 12:00 έως την λήξη της βάρδιας

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ συμμετέχουν στην 3ωρη Στάση Εργασίας την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας και στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ ώρα 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος με πορεία στην Βουλή και με αίτημα την απόσυρση του βάρβαρου, αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα της 3ης Αξιολόγησης.

Γι άλλη μία φορά η κυβέρνηση τσακίζει το εισόδημα των πολιτών, μισθούς και συντάξεις. Από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη φτάσαμε στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό λαϊκών πρώτων κατοικιών και στον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία, για το οποίο τόσοι αγώνες και θυσίες έχουν γίνει από τους εργαζόμενους σε όλον τον πλανήτη.

Από τις διαβεβαιώσεις που μας έδιναν οι Υπουργοί της κυβέρνησης ότι δεν τίθεται ζήτημα για την περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας συστήνεται Επιτροπή η οποία θα εξετάσει την τύχη του επιδόματος με βάση το Ν. 4354/2015 που προβλέπει την ευθυγράμμισή του με τις βέλτιστες πρακτικές που ισχύουν στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δεν θα επιτρέψουμε την περικοπή ή τον περιορισμό του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας. Διεκδικούμε την αύξησή του.

Διεκδικούμε την ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ καλεί τους εργαζόμενους  να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αιτήματα:
1. Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία
2. Να μην ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης
3. Ένταξη στα ΒΑΕ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος               Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews