ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/1/18

Εκδήλωση για πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ υλοποιήθηκε με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ στο 1ο ΓΕΛ Καρδίτσας


Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Εκδήλωση για πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ υλοποιήθηκε με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ στο 1ο ΓΕΛ Καρδίτσας
karditsalive.net

Το 5ο ΓΕΛ Καρδίτσας, σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας, πραγματοποίησε στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση - ΚΑΡΠΑ και Πρώτες Βοήθειες», την Τρίτη, 23/1/2018 και ώρα 11:00.

Στην εκδήλωση μίλησαν έμπειροι διασώστες του ΕΚΑΒ και εξήγησαν τις γνώσεις και δεξιότητες που πρέπει να έχει κανείς για να αντιμετωπίσει απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις όπως καρδιακή προσβολή, αιφνίδια κατάρρευση, σοβαρή αιμορραγία ή πνιγμονή. Ακολούθησε επίδειξη και πρακτική άσκηση των μαθητών στις τεχνικές των θωρακικών συμπιέσεων και αναπνοών – εμφυσήσεων, υπό την εποπτεία των ειδικών.Πηγή: karditsalive.net

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews