ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/1/18

Οι πρώτες κλήσεις του 2018 σε Πυροσβεστική, 100 και ΕΚΑΒ στην Αθήνα


Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Οι πρώτες κλήσεις του 2018 σε Πυροσβεστική, 100 και ΕΚΑΒ στην Αθήνα
zougla.gr

H Άμεση Δράση στην Αθήνα δέχτηκε την πρώτη κλήση του 2018 μόλις 13 δευτερόλεπτα μετά την αλλαγή του έτους, από έναν κάτοικο της Καλλιθέας ο οποίος είχε αγανακτήσει καθώς κάποιος είχε παρκάρει μπροστά στην είσοδο του ιδιωτικού του πάρκινγκ.

Το πρώτο τηλεφώνημα στην Πυροσβεστική αφορούσε μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε ακατοίκητο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίας Όλγας και Εθνικής Αντιστάσεως στη Νέα Ιωνία.

Δυστυχώς στο ΕΚΑΒ έγινε η πιο δυσάρεστη κλήση. Στο πρώτο λεπτό του 2018, οι τραυματιοφορείς του 166 κλήθηκαν σε ένα σοβαρό τροχαίο που συνέβη στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο οδηγός τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό.

Πηγή: zougla.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews