ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/1/18

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018 έκοψε το Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ, Βίντεο policenews


Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018 έκοψε το Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ εχθές το βράδυ σε γνωστό μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο.
Στην επιτυχημένη εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κος Κ. Καρακατσιανόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ και νυν μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ κος Παναγιώτης Τζανετής, επί των ημερών του οποίου επανασυστάθηκε το Τμήμα καθώς και το σύνολο των εργαζομένων που το στελεχώνουν.


Διασώστες ΕΚΑΒ: Οι αφανείς ήρωες που σώζουν καθημερινά τις ζωές συμπολιτών μας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (βίντεο)
policenews.eu

Το Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ, οι διασώστες που καθημερινά βρίσκονται αστραπιαία σε κάθε έκτακτο γεγονός, σώζοντας με τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό τους συμπολίτες μας, έκοψαν χθες το βράδυ στο Μοσχάτο την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Kωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου, του πρώην Αντιπροέδρου κ. Παναγιώτη Τζανέτη, αλλά και σύσσωμης της ομάδας διασωστών του τμήματος μοτοσυκλετών με τις οικογένειές τους. Το παρόν έδωσε -όπως παραδοσιακά κάνει κάθε χρόνο- και το Policenews καλύπτοντας την οικογενειακή γιορτή των καθημερινών ηρώων διασωστών που βρίσκονται σε όλα τα επείγοντα κοντά στους συμπολίτες μας. Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Προϊστάμενου των δίκυκλων διασωστών του ΕΚΑΒ, αλλά και του Προέδρου του ΕΚΑΒ.

Διασώστες μοτοσυκλετών ΕΚΑΒ - Κοπή πίτας 2018
Police News

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιαν 2018

Πηγή: policenews.eu

Το EKABNews εύχεται καλή χρονιά και καλή δύναμη στους διασώστες του τμήματος Μηχανών!


Φωτογραφίες Facebook 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews