ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/1/18

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2018 σε Άμεση Δράση, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη


Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2018 σε Άμεση Δράση, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη
thestival.gr

ΤΑΣΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει κάποιους από τους άντρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις επάλξεις. Η καταγραφή των πρώτων κλήσεων του έτους που δέχονται η Άμεση Δράση, η Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί παράδοση.

Το thestival.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες κλήσεις που δέχτηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Θεσσαλονίκης στα πρώτα λεπτά του 2018.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους στις 00:01. Η κλήση αφορούσε ενεργοποίηση συναγερμού σε κατάστημα ενδυμάτων, στην οδό Μπουμπουλίνας 17, στο Κορδελιό.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νέο έτος έγινε στις 00:10 και αφορούσε φωτιά σε ξηρά χόρτα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες ξεκίνησαν άμεσα για το σημείο. Πέντε λεπτά μετά την αρχική κλήση το κέντρο επέμβασης της Πυροσβεστικής δέχτηκε νέα κλήση για ακύρωση της πρώτης, καθώς η φωτιά είχε σβήσει.

Η πρώτη κλήση του 2018 στο ΕΚΑΒ καταγράφηκε στις 00:02. Η κλήση έγινε από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πανοράματος και αφορούσε άτομο το οποίο είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Πηγή: thestival.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews