ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/1/18

Την πίτα για το 2018 έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας


Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας. Μία ξένοιαστη βραδιά διασκέδασης κύλησε όμορφα και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν, μέλη, γνωστοί και φίλοι καθώς και τους εκπροσώπους του Δ.Σ. της ΠΟΠΕΚΑΒ.

Ιδιαίτερα μας τίμησε με την παρουσία του ο επίτιμος πρόεδρος του σωματείου μας και πρόεδρος του  Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου, κ. Διονύσης Πασχάλης συνοδευόμενος από την νομική σύμβουλο κ. Παπαδιαμαντή Ιωάννα.Το EKABNews εύχεται καλή χρονιά και καλή δύναμη στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Πιερίας.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews