ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/1/18

Στην Κρήτη οι 4 κινητές ιατρικές μονάδες ΕΚΑΒ – Δωρεά Ιδρύματος Στ. Νιάρχος, Βίντεο


Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Οι τέσσερις κινητές ιατρικές μονάδες, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, έφτασαν στα Χανιά με χορηγία της ΑΝΕΚ και στην συνέχεια θα μεταβούν στο Ηράκλειο….. προκειμένου να γίνει ο συντονισμός των ασυρμάτων!

Στην Κρήτη οι 4 κινητές ιατρικές μονάδες ΕΚΑΒ – Δωρεά Ιδρ. Στ. Νιάρχος
flashnews.gr

Με τέσσερις σύγχρονες κινητές ιατρικές μονάδες εξοπλίστηκε το ΕΚΑΒ στην Κρήτη, οι οποίες προέρχονται από την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος 143 νέων ασθενοφόρων.

Η δωρεά προς το ΕΚΑΒ ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ, εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρίση που πραγματοποιείται απο το Ίδρυμα.

Οι τέσσερις μονάδες έφτασαν στο λιμάνι της Σούδας το πρωί με χορηγία της ΑΝΕΚ και παρελήφθησαν από οδηγούς του ΕΚΑΒ.

Άφιξη νέων κινητών ιατρικών μονάδων ΕΚΑΒ Δωρεά Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Flashnews Gr


Στην συνέχεια θα μεταβούν στο Ηράκλειο προκειμένου να γίνει ο συντονισμός των ασυρμάτων, ενώ την επόμενη εβδομάδα εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κρήτης θα μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να εκπαιδευθούν στον ιατρικό εξοπλισμό των κινητών μονάδων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Χανίων Αντώνης Κιοπές.

Αντώνης Κιοπές Πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων
Flashnews Gr

Να σημειωθεί πως όλα τα οχήματα είναι υπερσύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει αναλάβει το κόστος της πλήρους συντήρησής τους για οκτώ χρόνια.
Πηγή: flashnews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews