ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/1/18

Παρουσίαση πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ στο 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης


Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Παρουσίαση πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ
blogs.sch.gr

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του σχολείου μας παρουσίαση-επίδειξη και συζήτηση σε θέματα πρώτων βοηθειών από τον εκπρόσωπο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κ. Νικολαΐδη.

Ο κ. Νικολαΐδης κέρδισε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων εκπαιδευτικών του σχολείου μας όχι μόνο με την ηλεκτρονική προβολή-παρουσίαση θεμάτων πρώτων βοηθειών, αλλά και με παραδείγματα σε θέματα πρώτων βοηθειών μιας και σας εανέφερε από την πλούσια εμπειρία του και με την επίδειξη και την πρακτική άσκηση που ακολούθησε.

Ο διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό τον ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση και για τον χρόνο που αφιέρωσε για να μας μεταβιβάσει ιδιαίτερα χρήσιμες γνώσεις σε θέματα πρώτων βοηθειών μιας και ως εκπαιδευτική αντιμετωπίζουμε καθημερινά παρόμοια ζητήματα αλλά και την κάλυψη των αποριών μας σε επείγοντα ζητήματα που προκύπτουν στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον του σχολείου μας.




Πηγή: blogs.sch.gr





About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews