ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/1/18

Το Σωματείο ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα


Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21:00, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Αλλού γι Αλλού» (Γαριβάλδη Ιωάννινα).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Β. Παπαδιώτης και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Αγγελίδη, τον γ. γραμματέα Χρήστο Βεντούλη, τον ταμία Γιώργο Κοντό και φυσικά τον Οργανωτικό γραμματέα και οικοδεσπότη Μπάμπη Κοντογιάννη.

Ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Β. Παπαδιώτης, ο πρόεδρος του σωματείου Αλέξανδρος Ζέρβας και ο γ. γραμματέας Πέτρος Βασιλείου


Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης απευθύνει χαιρετισμό και ευχές
Το EKABNews εύχεται καλή χρονιά και καλή δύναμη στο προσωπικό του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews